Meedoen en activiteiten

Voor wie zijn we er?

Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar God of verlangt dat God in zijn of haar leven is. Je bent van harte welkom volop mee te doen in het delen van je geloof. Wanneer je vragen of bedenkingen hebt over God ben je ook welkom. Je hoeft niet direct lid te worden maar je mag ook gastlid of bezoeker zijn. Als je de zondagse kerkdiensten niet ziet zitten, zijn er ook kleine groepen die doordeweeks plaatsvinden om elkaar te ontmoeten. Ook dat kan ertoe bijdragen dat God in je leven is.

Wat brengt meedoen je?

Optrekken met andere christenen gaat je steun en kracht geven om de liefde van Jezus Christus handen en voeten te geven in je dagelijkse leven.

Welke activiteiten zijn er?

Wij hebben de volgende vaste activiteiten, voor diverse doelgroepen:

Zondagse kerkdienst(en)
Normaal elke zondag een dienst om 10:00 uur. Zie de home pagina voor de kalender.
Ontmoetingen voor internationale studenten
De voertaal is Engels.
Activiteiten voor jongvolwassenen
Regelmatig wordt er wat georganiseerd voor de leeftijd van 18 tot 35 jaar. Ontmoet leeftijdsgenoten waar je mee kunt praten, vrienden kunt ontmoeten, en leuke activiteiten mee kunt doen.
Kinderprogramma tijdens de zondagse viering
De kinderen kunnen tijdens een gedeelte van de viering naar een bovenzaal om uitleg op hun niveau te krijgen. Ook is er voor de allerkleinsten een creche waar de kinderen de hele dienst opgevangen worden.
Bijbelkringen
De bijbelkringen zijn kleine groepen die regelmatig bijeen komen, bijvoorbeeld op zondagmiddag of op een avond in de week. Neem contact met ons op als je eens een bijbelkring wilt bijwonen, we hebben een taakgroep Geloofsopbouw die een overzicht heeft van alle groepen.
Jongerengroepen
Voor jongeren en jongvolwassenen zijn er groepen die eens per veertien dagen samenkomen bij gezinnen om samen te eten en over God te spreken.

Ben je student en op zoek naar God?

Als student ben je van harte welkom om je bij ons aan te sluiten. Wij zijn blij dat er in Tilburg een paar goede christelijke studentenverenigingen zijn, die we kunnen aanbevelen, bijvoorbeeld Navigators (www.nstilburg.nl) en Via Fidei (www.viafidei.nl). Verder kun je als internationale student contact zoeken met IFES/Connect (host@ifes.nl).
Image
Image
Image

Selecteer de taal