Activities

Are you a student in search for God?

Image
Image
In Tilburg there are many international students. These students do a bachelor-, master- or PhD-study and some stay in Tilburg after their study to work in The Netherlands. To give these internationals a home, the Ontmoetingskerk started a project focusing on offering hospitality. We want to welcome you in our community and hope that you can make Dutch and international friends during your stay.

Check out the website of Host Tilburg for more information.

Voor wie zijn we er?

Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar God of verlangt dat God in zijn of haar leven is. Mensen die volop mee willen doen zijn welkom. Mensen die zo hun vragen of bedenkingen over God hebben zijn ook welkom. Je hoeft niet direct lid te worden. Je mag ook gastlid of bezoeker zijn. Als je zondagse kerkdiensten met veel mensen en prikkels niet ziet zitten, zou je je kunnen aansluiten bij een kleine kring. Ook dat kan eraan meehelpen dat God in je leven is.

Wat brengt meedoen je?

Optrekken met andere christenen gaat je steun en kracht geven om de liefde van Jezus Christus handen en voeten te geven in je dagelijkse leven.

What are the activities?

Wij hebben de volgende vaste activiteiten, voor diverse doelgroepen:

Sunday service
Normally every sunday at 10 am. See the home page for the schedule.
Meetings for international students
Meeting each other, share a meal, discuss about life and why God should be in your life.
Activities for young adults
Regelmatig wordt er wat georganiseerd voor de leeftijd van 18 tot 35 jaar. Ontmoet leeftijdsgenoten waar je mee kunt praten, vrienden kunt ontmoeten, en leuke activiteiten mee kunt doen.
Child activity during the morning service
De kinderen kunnen tijdens een gedeelte van de viering naar een bovenzaal om uitleg op hun niveau te krijgen. Ook is er voor de allerkleinsten een creche waar de kinderen de hele dienst opgevangen worden.
Bible studies
De bijbelkringen zijn kleine groepen die regelmatig bijeen komen, bijvoorbeeld op zondagmiddag of op een avond in de week. Neem contact met ons op als je eens een bijbelkring wilt bijwonen, we hebben een taakgroep Geloofsopbouw die een overzicht heeft van alle groepen.
Jongerengroepen
Voor jongeren en jongvolwassenen zijn er groepen die eens per veertien dagen samenkomen bij gezinnen om samen te eten en over God te spreken.